LEDIGE FRIVILLIGE STILLINGER

 

 


På denne siden finner du ledige frivillige stillinger i det nasjonale sekretariatet og andre frivillige stillinger som vi trenger å fylle utenom fylkesgrenser. Dersom du ønsker å se hvilke ledige frivillige stillinger som finnes i de ulike fylkene kan du klikke deg inn på hver av fylkessidene:


Om ditt fylke ikke er her, ber vi deg ha tålmodighet; etterhvert som SPCA Norge utvikler flere fylkesavdelinger vil ledige frivillige stillinger komme i ditt fylke. I mellomtiden finnes det andre måter du kan bidra på dersom du ønsker å gjøre en forskjell for dyrene.
Les mer >>

 


 


 

SPCA Norge er i vekst og trenger derfor å fylle flere frivillige stillinger i takt med vår utvikling. Disse stillingene vil bli lagt ut på denne siden etterhvert som vi ser økende behov. Dersom du har annen kompetanse enn de stillingene spesifisert over som du tror vil komme SPCA Norge til nytte, send oss gjerne en søknad hvor du legger ved CV til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

  


  

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon