SPCA Norge avd Buskerud

Org. nr: 995 702 177
Kontakttelefon: 477 19 104
Tollbugata 14, 3044 Drammen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Årsberetning 2014


Årsberetning for SPCA avdeling Buskerud året 2014 ligger nå ute i sin helhet. Klikk på linken under for å se SPCA avdeling Buskeruds årsberetning for 2014.


Årsberetning for SPCA avdeling Buskerud for året 2014
 

Mer informasjon


 

Avdeling Buskerud ble stiftet i 2009 og er en av 4 operative fylkesavdelinger i SPCA Norge. Vi er en del av RSPCA International, bokstavene er fortelsen for Society for the Prevention of Cruelty to Animals, som er verdens eldste og største dyrevelferdsorganisasjon.

Vårt fremste mål er å jobbe for å øke bevisstheten hos barn og ungdom, via opplysning og rådgivning slik at vi kan skape bedre velferd, livskvalitet og forståelse mellom mennesker og dyr.

Vi ønsker å være et naturlig støtteapparat for etater, tilsyn og andre. Vi arbeider til enhver tid etter norsk lov og Mattilsynets regelverk.

SPCA Buskerud ønsker for sine medarbeidere ett faglig godt arbeidsmiljø, med rom for læring og utvikling. Vi har mange ambisjoner, men trenger din hjelp for å gjennomføre disse. Blant annet står fullverdig dekning av hele fylket og ett eget mottakssenter høyt på listen.

For tiden jobber vi med å knytte til oss engasjerte medarbeidere, som skal hjelpe oss med å nå våre mål. Alle som har ett engasjement i SPCA jobber på frivillig basis, og vil bli kurset for de oppgavene man skal gjøre.

Tror du dette er noe for deg, ta kontakt for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Ledige verv

I Buskerud har vi for tiden flere ledige verv. Og i den anledning søker vi deg som er lidenskapelig engasjert i dyr, og som ønsker å gjøre en innsats for samfunnet for øvrig.

  1. Fôransvarlig
  2. Leder for frivillige
  3. Utstyrsansvarlig
  4. HMS-ansvarlig
  5. Fotografer
  6. Assistenter

 

Pengegave

Ønsker du å støtte SPCA Norge avdeling Buskerud har du muligheten til å gi en pengegave enkelt og direkte ved å benytte vårt kontonummer.


Kontonummer SPCA Norge avdeling Buskerud: 2220.21.14516


Dersom du ønsker å vite mer om hva pengene går til, kan du lese mer om dette her. Etter at vi har registrert din pengegave får du en bekreftelse om at vi har mottatt din støtte til SPCA Norge avdeling Buskerud.

På vegne av dyrene takker vi for din støtte!Kontaktinformasjon

 

SPCA Norge avdeling Buskerud

Tollbugata 14, 3044 Drammen

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kontakttelefon: 477 19 104

 

 

 

 

 

Lokale samarbeidspartnere

 


 

 

 

 

 

 

 

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon