SPCA Norge avd Østfold

Org. nr: 998 162 939

 

 

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   

 

 

 

Årsberetning 2015

Årsberetning og regnskap for SPCA avdeling Østfold året 2015 ligger nå ute i sin helhet. Klikk på linken under for å se SPCA avdeling Østfolds  årsberetning og regnskap for 2015.

Årsberetning og regnskap for SPCA avdeling Østfold året 2015Mer informasjon


SPCA Norge avdeling Østfold, ble stiftet 01.03.2012. Vi har brukt tid på å få en stabil og god stamme. Vi jobber også hele tiden, for å få mer erfaring.

 

Det er tidkrevende arbeid å finne de rette menneskene til å sitte i administrasjonen. Da vi er en frivillig organisasjon og våre administrative roller er tidkrevende må de som innehar disse posisjonene være litt mer enn middels interessert i dyrevelferd. Vi er så heldige å ha besatt alle disse funksjonene av dyktige og engasjerte mennesker.

 

 På det nåværende tidspunktet har vi ingen egne lokaler eller mottak, vi er derfor helt avhengig av å ha nok fosterhjem for å kunne hjelpe så mange dyr som mulig. Heldigvis har mange i Østfold allerede åpnet hjemmene sine for oss. Det er takket være de at vi har hjulpet så mange dyr som vi har gjort. Men vi trenger flere.
  

Administrasjonen er lokalisert i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss,  men vi ønsker oss flere frivillige slik at vi når ut til hele fylket.
Ledige Verv

Ønsker du å bli en av våre frivillige medarbeidere? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, og fortell hvorfor du vil bli en god ressurs i vår avdeling og litt om ditt engasjement for dyr. Relevant erfaring for det vervet du søker blir vektlagt. Nedenfor finner du nåværende ledige verv i vår avdeling:

  • Markedsansvarlig
  • Markedsassistent 
  • Journalist 
  • Adopsjonsassistent
  • Utstyrsansvarlig
  • Fotograf (fotograf/assistent)
  • annen administrative oppgaver

 

Vi trenger også flere til:

  • Frivillige hjelpearbeidere 

 

Har du et ønske om å gjøre en forskjell for dyr og mennesker i Østfold, håper vi at du tar kontakt med oss!


Pengegave

Ønsker du å støtte SPCA Norge avdeling Østfold har du muligheten til å gi en pengegave enkelt og direkte ved å benytte vårt kontonummer.

 
Kontonummer SPCA Norge avdeling Østfold:  1080 29 36309

 
Dersom du ønsker å vite mer om hva pengene går til, kan du lese mer om dette her. Etter at vi har registrert din pengegave får du en bekreftelse om at vi har mottatt din støtte til SPCA Norge avdeling Østfold

 

SPCA Norge avd. Østfold har nå fått "Vipps" fra DNB. 
Velg ønsket beløp du ønsker å donere, tast inn vårt telefonnummer 41004930 og pengene vi havne rett inn på vår konto.

Du vil få bekreftelse på at ditt bidrag er mottatt.
 
På vegne av dyrene og alle våre medarbeidere, takker vi for din støtte!


 

Kontaktinformasjon

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

 


 


Samarbeidspartnere


 
Grasrotandelen

 

 

 

 

 

 

 

 

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon