SPCA Norge avdeling Sør-Trøndelag

Org. nr: 912 015 564
Telefon: 452 96 808
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Årsberetning 2014


Årsberetning, regnskap, revisors beretning, balanse, valgkomiteens innstilling og resultat for SPCA avdeling Sør-Trøndelag året 2014 ligger nå ute for alle medlemmer. Klikk på lenken under for å se dokumentene i sin helhet.

 

Klikk her for å se SPCA Sør-Trøndelags årsberetning, regnskap, m.m


 

Mer informasjonSPCA Norge avdeling Sør-Trøndelag ble stiftet 21.02.2013, vi har det første året jobbet med å etablere oss, og finne de riktige frivillige til våre verv. Vi jobber kontinuerlig med å finjustere vårt styre og vår administrasjon, slik at vi på best måte får utnyttet vår kompetanse til det ytterste.

Gjennom denne prosessen vil vi kunne få ledige stillinger av ulike slag og tar i mot generelle søknader som behandles underveis. Personer som søker må være engasjert i dyrevelferd, kunne opptre profesjonelt (både i og utenfor tjenesten), og ha en del tid til overs. Dersom du ønsker å vite mer om hvilke stillinger som til enhver tid er ledige eller ønsker å sende en generell søknad, kan denne sendes til vår fylkesleder på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi vil hele tiden ha behov for flere frivillige og fosterhjem. Dette er funksjoner i SPCA Norge sin organisasjon som er helt avgjørende for at vi skal kunne drive dyreredning.

Dersom du lurer på mer om det å være fosterhjem for SPCA Norge avd. Sør-Trøndelag ta kontakt med vår fosterhjemsansvarlig på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

Ledige verv

Ønsker du å bli en av våre medarbeidere i administrasjonen? Da er du hjertelig velkommen til å sende søknad til oss. Fortell oss hvorfor du vil bli en god ressurs i vår avdeling og litt om ditt engasjement for dyr. Relevant erfaring for vervet du søker blir vektlagt.

Nedenfor finner du nåværende ledige frivillige verv i administrasjonen:

  • Assistent til alle verv

 

Pengegave

Ønsker du å støtte SPCA Norge avdeling Sør-Trøndelag har du muligheten til å gi en pengegave enkelt og direkte ved å benytte vårt kontonummer.

 

Kontonummer SPCA Norge avdeling Sør-Trøndelag: 1503.37.54016

 

Dersom du ønsker å vite mer om hva pengene går til, kan du lese mer om dette her. Etter at vi har registrert din pengegave får du en bekreftelse på at vi har mottatt din støtte til SPCA Norge avdeling Sør-Trøndelag.


På vegne av dyrene og alle våre medarbeidere, takker vi for din støtte!

 

 

Ønsker du å bli en av oss?

Ta kontakt på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring for å ta en prat til tlf 452 96 808


 

Gi Grasrotandelen

 

Grasrotsørtrøndelag

 

 


Lokale Sponsorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon