SPCA Norge avd Telemark

Org. nr: 896 777 912
Telefon: 469 78 110 Kl. 11-12 & 18-20 (14-16)
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Årsberetning 2015

 

Årsberetning og regnskap for SPCA avdeling Telemark året 2015 ligger nå ute i sin helhet. Klikk på linken under for å se SPCA avdeling Telemarks årsberetning og regnskap for 2015.

Regnskap & Årsberetning 2015 SPCA avdeling Telemark

 

 

Mer informasjon


SPCA Norge avdeling Telemark ble stiftet i mars 2011, og har brukt det første året til å bygge opp organisasjonen samt å opparbeide oss erfaring.
 
Det er tidkrevende arbeid å finne de rette menneskene til å sitte i administrasjonen. Da vi er en frivillig organisasjon og våre administrative roller er tidkrevende må de som innehar disse posisjonene være litt mer enn middels interessert i dyrevelferd. Vi er så heldige å ha besatt alle disse funksjonene av dyktige og engasjerte mennesker.
 


På det nåværende tidspunktet har vi ingen egne lokaler eller mottak, vi er derfor helt avhengig av å ha nok fosterhjem for å kunne hjelpe så mange dyr som mulig. Heldigvis har mange telemarkinger allerede åpnet hjemmene sine for oss. Det er takket være de at vi har kunnet redde så mange dyr som vi har gjort, men vi trenger flere.
 


Administrasjonen er lokalisert i Grenland, og det er derfor det meste av vår aktivitet til nå har foregått her, men vi ønsker oss flere frivillige slik at vi når ut til hele fylket. 

 

Ledige verv


Ønsker du å bli en av våre frivillige medarbeidere? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, og fortell hvorfor du vil bli en god ressurs i vår avdeling og litt om ditt engasjement for dyr. Relevant erfaring for det vervet du søker blir vektlagt. Nedenfor finner du nåværende ledige verv i vår avdeling:    •    Markedsansvarlig
    •    Journalist
    •    Adopsjonsassistenter
    •    HMS ansvarlig

Om du har et ønske om å gjøre en forskjell for dyr og mennesker i ditt nærområde? Da håper vi at du tar kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Pengegave


Ønsker du å støtte SPCA Norge avdeling Telemark har du muligheten til å gi en pengegave enkelt og direkte ved å benytte vårt kontonummer.
 


Kontonummer SPCA Norge avdeling Telemark:  2610.20.16873
 


Dersom du ønsker å vite mer om hva pengene går til, kan du lese mer om dette her. Etter at vi har registrert din pengegave får du en bekreftelse om at vi har mottatt din støtte til SPCA Norge avdeling Telemark.
 


På vegne av dyrene og alle våre medarbeidere, takker vi for din støtte!
 

 

 

Kontaktinformasjon


Telefon: 469 78 110. Telefonen er åpen alle hverdager mellom kl. 11-12 og 18-20. Kl 14-16 i helger og på helligdager.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon