Nasjonale Samarbeidspartnere

 

Våre nasjonale samarbeidspartnere yter enten en omfattende kapital, tjeneste og/eller produkter til SPCA Norge sitt formål på nasjonalt nivå.

 

 

Vi ønsker her  å rette en stor takk til våre samarbeidspartnere.

Tusen takk for deres innsats og bidrag til vår organisasjon !


Moero AS 

Moero AS er et selskap som leverer komplette nettløsninger for bedrifter.
Alt fra bedriftens nettside, logo, design til nettbutikk.

«Enkelt sagt leverer vi det en bedrift trenger for å presentere seg.
Alt er 100 % web basert, uten bruk av Software.
Vårt bidrag til SPCA Norge har såvidt startet. Vi har redesignet logoen og laget hjemmesiden som du er på nå. Fremover vil vi få spesialtilpasset CRM slik at SPCA Norge har bedre kontroll på deg som bidragsyter og alle dyrene, i sitt arbeid for å fremme nasjonal dyrevelferd i Norge»Les mer om Moero


Royal Canin

Royal Canin er leverandør av høykvalitets hundefôr og kattefôr i faghandel og hos veterinærer. Selskapet ble stiftet i Frankrike 1967 og i dag selger man Royal Canin- produkter i over 90 land. I over 40 år har Royal Canin utviklet fôr med dyrets velbehag i fokus. Bak hvert eneste produkt ligger omfattende forskning og kunnskap som kommer fra Royal Canins nettverk av egne forskere, veterinærer, oppdrettere, forbrukere og universiteter/høyskoler. Dette innebærer at våre produkter er basert på de seneste forskningsresultater og studier.


Royal Canin bistår SPCA Norge slik at hunder og katter får riktig kost og ernæring tilpasset sitt behov, i en noen ganger tøff tid for dyret.

 

Les mer om Royal Canin

  


 

 

 

Dyreidentitet AS

Dyreidentitet AS skal være den primære aktøren for digital identifisering av dyr i Norge og en aktiv pådriver for sikring av dyrs identitet gjennom digital merking. Dyreidentitet har per 01.01.2013 ca 1500 tilknyttede veterinærer som utfører merking dyr. Dyreidentitet AS er eiet av Den norske Veterinærforening og har siden stiftelsen i 1993 driftet et sentralt dataregister over ID-merkede husdyr i Norge, og er med sin omfattende erfaring innen digital ID, det toneangivende selskapet i Norge på dette området. 

Les mer om Dyreidentitet >>

 

 

 

 


 

 

BLI SAMARBEIDSPARTNER


Ønsker din bedrift å støtte SPCA Norge? Ytterligere informasjon og kontaktskjema finner du her.

 

 

 

  

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon