MINNEGAVE OG ARV

Til minne om en kjær..

 


 

 

Minnegave

 

Stadig flere pårørende velger å gi en minnegave til et ideelt formål som et alternativ eller supplement til blomster. På denne måten kan man hedre en kjær man har mistet etter sitt eget– eller avdødes ønske.

 

For mange er også det å miste en kjæledyr en stor sorg. I en slik tid kan det for noen være en lindring i sorgen å vite at andre dyr blir ivaretatt og får leve et godt liv. For den som har vært glad i et dyr kan en minnegave være en meningsfull og vakker siste hilsen.

 

SPCA er dypt takknemlig for at vi blir tenkt på i en tid som kan være vanskelig. Vi behandler minnegaver med stor respekt og det er viktig for oss at slike donasjoner kommer dyrene til gode slik at flest mulig dyr blir ivaretatt og spart for lidelse.

 

Dersom det er ønskelig for deg å gjøre en slik donasjon til minne om en person eller et kjæledyr, så kan dette gjøres på flere måter gjennom oss:

 

 

Via E-post

Send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merk emnefeltet med «minnegave». Da vil din henvendelse bli behandlet fortløpende og du vil motta videre informasjon fra en av våre hyggelige administrasjonsmedarbeidere.

 

Via konvolutt

Alternativt kan du sende en minnegave til oss på adressen nedenfor.  Husk å inkludere navnet på personen eller kjæledyret gaven gjelder for, samt ditt eget navn og adresse. Vennligst merk at vi ikke anbefaler å sende penger i posten.

 

SPCA Norge
Postboks 56
3946 Porsgrunn

 

 


 

 

Arv

Dersom en selv er glad i dyr kan det være viktig for en å vite at noe av det en etterlater seg kan gå til ivaretakelse og beskyttelse av dyr som trenger hjelp og omsorg. Ønsker du å gjøre dette er SPCA Norge dypt takknemlige dersom du som dyrevenn tenker på oss og vårt arbeid i ditt testamente.

 

Er dette ønskelig for deg ber vi deg sende oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du vil deretter få veiledning for hvordan du kan gjennomføre dette.

 

Ofte er det slik at det er etterlatte som må fordele arv. Dersom avdøde hadde en forkjærlighet for dyr kan en gave til SPCA Norge være en verdig og omtenksom måte å hedre vedkommendes minne og omtanke for dyr.

 

 

Dersom du føler dette er riktig i din situasjon, er det mulig å gi din gave online ved å benytte skjemaet under. Når vi har registrert din melding, vil du bli kontaktet av oss i løpet av kort tid.

 

 

 

Ved spørsmål, ta kontakt med SPCA Norge på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon