CSR-Samfunnsansvar

En fordel for din bedrift og vårt samfunn !

 


 

 

 

Vår organisasjon har internasjonal, nasjonal og lokal forankring. SPCA Norge gjør en viktig jobb og er muligens den mest kompetente organisasjonen innen dyrevelferd i praksis. Alle våre frivillige må fremvise vandelsattest, gjennomgå kurs og opplæring før de blir godkjent.

 

SPCA Norge ønsker å holde en ydmyk og undervisende linje. Det kan være mange årsaker til at ting går galt med dyrehold og det har ingen hensikt å kritisere.Det eneste som fungerer er forandring og forbedring. Vi lar våre veterinærer ta avgjørelsen om et dyr bør leve eller om det mest humane er å avlive det.

Vi benytter fagfolk i alle ledd.

 

Vårt mål er å reise til barnehager og skoler for å undervise barn og ungdom om dyrehold og tilnærming til dyr. Undervisningen foregår i teori og praksis.

Vi har stor tro på at vi med opplæring kan forhindre mye dårlig dyrehold i fremtiden.

 

Dersom du ønsker å få bedre kjennskap til vår organisasjon, kan du lese mer om SPCA Norge her.

 

Vi kan tilby

Lenke til deres hjemmeside og logo godt synlig på vår hovedside, i brosjyrer, kompendier og flyers som vi lager. Vi anbefaler våre samarbeidspartnere for deres potensielle kunder.

 

Samfunnsansvar kan ses på som en strategi som benyttes for å vinne kritikere og komme på godfot med befolkningen. Det å sikre bærekraftig utvikling i lokalsamfunnet kan være en garanti for bærekraftig vekst i bedriften.

 

Samfunnsansvar - til alles fordel !

 

 

 

 

Bli vår samarbeidspartner i dag !

 

   

Gi oss en pengegave


1503 31 09110

 

Klikk her for mer informasjon